Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Ελένης απόλογος



ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
(τροποποίηση 3 Μαΐου)

Δίνω σήμερα στη δημοσιότητα, μέσω διαδικτύου, το ανατρεπτικό μυθιστόρημα «Ελένης απόλογος». Είναι μυθιστόρημα-ψυχογράφημα της ελληνικής φυσιογνωμίας, με τα μάτια της ομηρικής Ελένης.

Η λέξη ανατρεπτικό, είναι και η μόνη προσθήκη στον πρόλογο που δημοσιεύθηκε την προηγούμενη Κυριακή (βλ. Ελένης απόλογος -ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ).

Καθώς ο πρόλογος εξαντλεί τα της εισαγωγής επί της ουσίας, τουλάχιστον από την πλευρά του συγγραφέα, θα ήθελα να συστήσω ανάγνωση σε χαρτί.
Ο βασικός και ειδικός λόγος, είναι ότι η σελιδοποίηση του κειμένου είναι σχεδιασμένη ώστε να λειτουργεί και μεταφορικά. Ως «αλλαγή σελίδας». Αυτό δεν περνάει στην οθόνη. Το ίδιο, ισχύει και για κάποια σκόπιμα κενά.
Άλλος λόγος, είναι ότι το κείμενο χρειάζεται «ψάξιμο», και σε αυτό βοηθούν και η εκτός computer ησυχία, αλλά και η δυνατότητα για ελεύθερες σημειώσεις και υπογραμμίσεις.

Είναι σε 64 συνολικά σελίδες Α5, και έγχρωμο είναι μόνον το εξώφυλλο.

Για εκτύπωση σε κατάστημα ψηφιακών εκδόσεων
Ζητείστε εκτύπωση “booklet”. Έγχρωμες τις σελίδες 1 έως 4, ασπρόμαυρες 5-64.
Μαζί με διαφανές πλαστικό εξώφυλλο και τη βιβλιοδεσία σε σπιράλ, στοιχίζει κάπου 4 ευρώ.
Αν τυχόν ζητηθεί έγκριση του συγγραφέα, φθάνει να υποδείξετε ότι στο εξώφυλλο αναφέρεται ότι πρόκειται για «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΟΣΗ».

Για εκτύπωση στον εκτυπωτή σας
1.      Αξίζει να ερευνηθεί [αν δεν είναι ήδη γνωστή] η εφικτότητα εκτύπωσης “booklet”. Χρειάζεται απλώς να μην παραξενευτείτε με το πόσο απλό είναι να έλθουν οι σελίδες σε σειρά, μόνον με κόψιμο του χαρτιού Α4 στη μέση.
2.      Αν ο εκτυπωτής σας δεν είναι διπλής όψεως, συνιστώ χειροκίνητη εκτύπωση διπλής όψεως Α4, με κατάλληλη επανατοποθέτηση του χαρτιού. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να κάνετε και τη μεγέθυνση που τυχόν επιθυμείτε.

Καλές …αναγνώσεις!

Κόρινθος 29 Απριλίου 2018

Κώστας Τζαναβάρας


Κατέβασμα του βιβλίου σε μορφή .pdf

            Facebook : εδώ
            Scribd : εδώ
            Academia.edu : εδώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου